Emirmusa Ortaokulu "Let'sSaveOur Planet Together (LSPOT)" Adlı e-Twinning Projesine Ortak Oldu

Samsun ili Asarcık İlçesi Emirmusa Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Gizem Beşiktepe 2020-2021 eğitim öğretim yılında da etwinning projelerinde görev almaya devam ediyor. Polonya ve Ukrayna kuruculuğunda başlatılan Let'sSaveOur Planet Together(LSPOT) adlı projede Portekiz, Arnavutluk, Tunus, Ürdün, Moldova, Hırvatistan, Ermenistan, Bulgaristan ve Türkiye'den öğretmen ve öğrenciler çevre kirliliği, küresel ısınma, iklim değişikliği, enerji tasarrufu gibi konularda öğrencileri bilinçlendirmeyi amaçlıyor. Eylül ayında başlayan proje ile öğrenciler aktif katılım sağlayarak çevrenin korunmasını sağlayacak, bu konuda gerekli yeterliliklere ulaşacaktır. Projedeöğrencilere rehberlik yapacağını söyleyen Gizem Beşiktepe;"Fen Bilimleri ders etkinlikleriyle projemizi iç içe yürüteceğiz, geleceğe örnek öğrenciler yetiştirmek bizim görevimiz. Ayrıca projemizle öğrencilerin farklı kültürleri tanıyarak kendilerini geliştirmelerinive davranışlarıyla örnek kişiler olmasını hedeflemekteyiz.Öğrencilerimizle çalışmalarımız E-twinningplatformundaki farklı projelerle de devam edecek" dedi.

08-09-2020

Yayın: 08.09.2020 - Güncelleme: 08.09.2020 10:30 - Görüntülenme: 272