etwinning

Ock

Emirmusa Ortaokulu eGüvenlik politası gereği okulumuzda  öğrencilerin, öğretmenlerin  ve velilerin izinsiz fotoğraf çekemeyeceği okul yönetimi tarafından bir gereklilik haline getirilmiştir ve 'İzinsiz fotoğraf çekilemez' levhası okul girişine asılmıştır.Aynı zamanda okulda öğrencileirn cep telefonu kullanmaması, telefon getiren öğrencilerin telefonlarının okul idaresi tarafından alınıp çıkış saatine kadar korunması kararlaştırılmıştır ve 'Okulda cep telefonu kullanılamaz' levhası hazırlanıp okul girişine asılmıştır.

Ock

İlçe Rehberlik ve Psikolojik Danışma öğretmenimiz Teknoloji Bağımlılığı ile ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi.

Ock

8 Şubat 2022 "Güvenli İnternet Günü" kapsamında öğrencilerimiz okul panosu hazırladı. Öğrencilere "Güvenli İnternet" hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Güvenli İnternet kullanımının önemine dikkat çekmek için Güvenli İnternet panosu hazırladık.

Ock

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz Fırat GÜLER öğretmenlerimize güvenli internet kullanımı ve sosyal medya kullanımı ile ilgili sunum yaptı. Okulumuzun egüvenlik politikasıyla ilgili öğretmenlerimiz bilgilendirildi ve bu uygulamamızın sağlıkla işleyebilmesi için  onların desteği de istendi.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Bilgen TÜRE öğrencilerimize güvenli internet kullanımı , siber zorbalık ve dijital yurttaşlık kurallarıyla ilgili bilgi verdi.

Öğrencilerimize ayrıca güvenli internet kullanımıyla ilgili broşür dağıtıldı.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Zorbalıkla ilgili okulumuz öğrencilerine bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz sunum sonunda sosyal medya kullanımında güvenlik ve gizlilik ayarları konusunda artık daha dikkatli olacaklarını belirttiler.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Bilgen TÜRE velilerimize güvenli internet kullanımı ve sosyal medya kullanımı ile ilgili sunum yaptı.Velilerimize güvenli internet kullanımıyla ilgili broşür dağıtıldı.Okulumuzun egüvenlik politikasıyla ilgili velilerimiz bilgilendirildi ve bu uygulamamızın sağlıkla işleyebilmesi için  onların desteği de istendi.