Okulumuz Öğrencileri ´English Magazine for Kids´ Adlı eTwinning Projesine Ortak Oldular..

Okulumuz  6/A sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmeni Bilgen Türe rehberliğinde ´English Magazine for Kids´ adlı eTwinning projesine ortak oldular.Bu projeyle ortaokul seviyesindeki İngilizce dersleriyle içiçe geçmiş bir e dergi oluşturulacak.Öğrencilerin çalışmalarıyla aktif olarak katılacakları bu dergi reading, speaking,listening ve writing gibi temel dil becerilerini kapsayacak.Öğrenciler sınıf içi etkinliklerle ve kullanacakları web 2 araçlarıyla projeye aktif bir şekilde dahil olacak, işbirlikli bir öğrenme ortamı oluşturacak ve proje sonunda ortaya çıkan ürün sayesinde başarı hazzını yaşayacaklardır.

09-04-2019

Yayın: 09.04.2019 - Güncelleme: 25.12.2019 16:05 - Görüntülenme: 530