OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Emirmusa İlköğretim Okulu 1960 yılında açılmıştır. 2006-2007 eğitim-öğretim yılına kadar İlkokul olarak hizmet veren okulumuz köyümüze sağlık ocağı olarak yapılan binanın okula çevrilmesi sonucu bu binaya taşınmış ve sekiz yıllık İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretime başlamıştır. 2012 yılında çıkan 6287 Sayılı Kanun gereği okulumuz ilkokul ve ortaokul olarak  aynı binada hizmet vermiştir. 2019 yılında okulumuzun ilkokul bölümü kapanarak sadece ortaokul olarak hizmetine devam etmektedir.

Okul binamız kalorifer sistemiyle ısıtılmakta ve üç kattan oluşmaktadır. Okulumuzda toplam 13 derslik, 2 idare odası ve öğretmenler odası bulunmaktadır. Okulumuz B Tipidir. Okulumuzun zemin katı idare, öğretmenler odası, anasınıfı ve yemekhaneden oluşmaktadır. Okulumuzun 1. ve 2. katı derslik olarak kullanılmaktadır.

Yayın: 06.12.2013 - Güncelleme: 19.10.2021 11:23 - Görüntülenme: 1701