Emirmusa Ortaokulu "HAYDİ GELİN BİYO ÇEŞİTLİLİĞİ ARAŞTIRIRKEN YABANCI DİLİMİZİ GELİŞTİRELİM. LET'S İMPROVE OUR FOREİGN LANGUAGE WHİLE RESEARCHİNG BİODİVERSİTY" Adlı e-Twinning Projesinde

Samsun ili Asarcık İlçesi Emirmusa Ortaokulu Fen Bilimleri öğretmeni Gizem Beşiktepe 2020-2021 eğitim öğretim yılında da etwinning projelerinde görev almaya devam ediyor. Türkiye kuruculuğunda başlatılan projede Arnavutluk, Romanya, Ürdün, Ermenistan, Sırbistan'dan öğretmen ve öğrenciler görev alıyor. Proje ile öğrenciler aktif katılım sağlayarak bir yabancı dil konuşmayı öğrenirken farklı kültürler tanıyarak kültürlere saygı duymaları sağlanacaktır. Öğrenciler çeşitli web 2.0 araçları ve uygulamalarını kullanmayı öğreneceklerdir. Projenin temel konusu Biyoçeşitlilik olup, biyoçeşitliliğin önemi ve ülkelerimizde yapılan çalışmalar ortaya konulacaktır. Projede öğrencilere rehberlik yapacak olan gizem beşiktepe; özellikle günlük yaşama dair konularda yapılan projelerde öğrencilerin çok istekli olduklarını ve bilimsel araştırma yöntemlerini bu şekilde daha kolay içselleştirdiklerini belirtti.

Yayın: 02.10.2020 - Güncelleme: 02.10.2020 16:03 - Görüntülenme: 281