EMİRMUSA ORTAOKULU KOD'LUYOR

Emirmusa Ortaokulu öğrencileri CODEWEEK 2020 ile kodlama etkinliklerine başladı. Yapılan etkinliklerle öğrencilerin katıldığı Etwinning projesiyle ilgili bilgi ve becerileri arttırılırken 21.yy becerilerinin kazandırılması hedefleniyor. Öğrencilerimiz proje kapsamında tasarladıkları kodlama etkinlikleri ve konuyla ilgili oynadıkları kodlama oyunlarıyla eğlenceli zamanlar geçiriyor. Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni ve LET'S IMPROVE OUR FOREİGN LANGUAGE WHİLE RESEARCHİNG BİODİVERSİTY etkinliği yürütücüsü Gizem BEŞİKTEPE; "Öğrencilerimiz etwinning projeleriyle kendilerini geliştirme ve bilimsel becerileri kazanma fırsatı buluyor. Kodlama etkinlikleriyle matematik, bilim, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceriler kazanıyor. Çocuklar her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor" dedi.

Yayın: 20.10.2020 - Güncelleme: 20.10.2020 10:47 - Görüntülenme: 248