Emirmusa Ortaokulu Öğrencileri "In Line With Scientists (Bilim İnsanlarının İzinde)" Adlı e-Twinning Projesine Ortak Oldu

Samsun ili Asarcık İlçesi Emirmusa Ortaokulu 2020-2021 eğitim öğretim yılında da etwinning projelerinde görev almaya devam ediyor. İspanya, Romanya, Portekiz, Sırbistan, Ürdün'den katılan öğretmen ve öğrencilerle yürütülecek projede öğrencilerin doğru bilgi edinerek fen bilincini artırmayı ve bilimsel okuryazarlık becerilerine katkıda bulunmayı amaçlanmaktadır. Projede öğrencilere rehberlik yapacağını söyleyen Gizem Beşiktepe; "Fen Bilimleri dersinin temelinde tarihe adları kazınmış birçok bilim insanı var. Öğrencilerimiz sadece ders konuları olarak kalmadan, onların çalışmalarını da tanıyacak ve bilime-bilimsel çalışmalara daha da ilgi duyacaklardır. Bu projelerle öğrencilerin fen okuryazarlık becerilerinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu amaca ulaşırken web 2.0 araçlarını öğrenen öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini de destekliyoruz ifadesinde bulundu.

Yayın: 02.10.2020 - Güncelleme: 02.10.2020 16:03 - Görüntülenme: 252