T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SAMSUN / ASARCIK - Emirmusa Ortaokulu

En-Developing Students' Social And Emotional Skills Through Drama, Music And Games

      Projemizde Türkiye, Romanya, İspanya, İtalya, Makedonya ve Portekiz olmak üzere 6 ortak ülke çalışmaktadır. Proje çalışmalarımızı bu 6 ülkeden 12 öğretmen yürütmektedir.

     Drama, müzik ve oyunların öğrencilerin öğrenme süreci üzerinde pozitif etkisi olduğunu düşündüğümüzden başladığımız bu projede, öncelikli hedeflerimiz öğrencilerimizin duygusal, sosyal ve motor becerilerinin gelişmesine yardımcı olabilmek; özgüvenlerini arttırmak; olumlu ilişkiler kurabilmelerini sağlamak; empati ve sempati duygularını geliştirmektir.

    Proje çalışmalarına Kasım ayında başlanmış olup çalışmaların Haziran ayında bitmesi planlanmaktadır. Üzerine çalışılan bir KA229 projesi için başlatılmış olan projemizde aylık etkinliklerimiz düzenli bir şekilde proje sayfasına ortaklar tarafından eklenmektedir.

   Kasım ayında Emirmusa Ortaokulu olarak öğrencilerimizin sergilemiş olduğu tiyatro oyunu ilçemizin öğretmen ve öğrencilerine sunulmuştur. İlgiyle izlenen oyunumuzun ardından yine projemiz kapsamında okulumuzun öğrencileri izleyicilere mükemmel bir müzik şöleni sergilemiştir.

     Projemizin etkinlikleri sömestr tatilinin hemen ardından hız kesmeden devam edecektir.

03-02-202003-02-202003-02-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.01.2020 - Güncelleme: 03.02.2020 10:59 - Görüntülenme: 253
  Beğen | 0  kişi beğendi