Game is the word of a child

Projemiz geçmişten bugüne unutulmaya yüz tutmuş oyunları araştırıp öğrenmeyi ve yeniden eğitim öğretim müfredatına entegre ederek oynamayı hedeflemiştir.7. sınıf öğrencilerimle çalıştığımız bu projede geleneksel oyunlarımızı araştırdık ve derslerimize entegre ederek kazanımlarımıza oyun yoluyla ulaşmaya çalıştık.Öğrencilerimiz ebeveynlerinin çocukken oynadıkları oyunları da araştırmışlardır.Yabancı ortaklarımızla da geleneksel oyunlarımız hakkında karşılaştırmalar yaptık ve dünyanın her yerinde aslında  çoğunlukla farklı isimlendirilmiş benzer oyunları olduğu sonucuna vardık.Oyun çocuğun ilk sözcüğü olduğu için derslerimizde oyun tekniğini kullanarak öğrencilerin aktif katılım göstermesini sağladık..Web 2 araçları kullanarak oyunları derslerimize entegre ettik.Öğrencilerimizi siber zorbalık,güvenli internet kuralları hakkında bilgilendirdik.Birbirimizin oyunlarını öğrenerek farklı kültürlerle kaynaşıp bilgi ve fikir alışverişi sağladık.

"Game is the word of a child" eTwinning sertifikası için Tıklayınız.

Yayın: 08.01.2020 - Güncelleme: 15.01.2020 13:44 - Görüntülenme: 281

Etiketler :