"LET'S SAVE OUR PLANET TOGETHER" Adlı e-twinning Projesi Başarıyla Tamamlandı

Okulumuzda yürütülen eTwinning projesi Gezegenimizi Beraber Kurtaralım (Let's Save Our Planet Together) başarıyla sona erdi. Projede yer alan öğrenciler çevre koruma, iklim değişikliği, geri dönüşüm gibi önemli konularda etkinlikler yaparak hem kendi bilgilerini arttırdılar hem de çevrelerindeki kişileri bilinçlendirdiler. Projeyle ilgili genel değerlendirme yapan Gizem BEŞİKTEPE ''Öğrencilerin web2.0 araçlarını kullandıklarını, İngilizce dil becerilerinin ve sosyal ilişkilerinin geliştiğini gördük. Projeyle ulusal ve uluslararası platformlarda yer alarak okulumuzun adını duyurduk. Ögrencilerin mutluluğu ve gelecekte daha çok projelerde görev alma istekleri gözden kaçmadı. Diğer projelerimizle de çalışmalarımıza devam ediyoruz.'' dedi.

Ailelerin katılımıyla daha geniş kitlelere ulaşan projeye ait katılım belgeleri Okul Müdürü Semiha ÖZSOY ve proje yürütücüsü Gizem BEŞİKTEPE tarafından öğrencilere takdim edildi. Okul müdürü Semiha ÖZSOY, ''Öğrencilerimizin eTwinning projelerine katılmaları bizi çok mutlu ediyor. Projede çocukların yanı sıra ailelerin ve diğer ögrencilerimizin de olumlu kazanımlara ulaşması, toplumsal duyarlılıkları yüksek bireylerin yetismesini sağladı. Okul iklimimizi gelistiren bir projeydi. Proje yürütücüsü Gizem BEŞİKTEPE ve katılımcı ögrencilerimize teşekkür ediyorum'' ifadesinde bulundu.

23-12-2020

Yayın: 23.12.2020 - Güncelleme: 23.12.2020 16:58 - Görüntülenme: 273