SAMSUN / ASARCIK - Emirmusa Ortaokulu

Eyl

Asarcık Kaymakamımız Sayın Fatma Gül NAYMAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Olgun ŞENSOY okulumuzu ziyeret ettiler.

Eyl

Öğrencilerimiz bu yıl Samsun'da düzenlenen Dünya'nın en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST'i ziyaret ettiler.

Haz

Ortakları arasında bulunduğumuz 'Green and sustainable places based on the agenda 20/30' adlı projemizin ilk Hareketliliği Romanya'nın Bükreş şehrinde okulumuz öğretmenlerinden Nazlı Ok Baştürk ve Bilgen Türe'nin katılımlarıyla gerçekleşti.

May

Bir çağı kapatıp yeni bir çağı açan Fatih Sultan Mehmet'in ve tüm ecdadın ruhları şad olsun. İstanbul'un Fethinin yıldönümü kutlu olsun.

Nis

"Çevreci Minikler" e-twinning Projemizin Final Ürünü Olan Sanal Sergimizi Gezmek İçin Buraya Tıklayınız.

Nis

TEKNOFEST 2022 Akıllı Ulaşım yarışmasında; danışmanlığını bilişim teknolojileri öğretmenimiz Fırat GÜLER'in yaptığı Ecrin Naz KARA, Recep Tallha KARA ve Ayşe Nur KOÇ'un grup üyleri olduğu OTONOMOTO takımımızın "Trafik Işıklarına Yaklaşan Aracın Otomatik Hız Kesmesi" adlı projesi başarılı bulunarak bir üst aşamaya geçmeye hak kazanmıştır.

Nis

Okulumuz tiyatro kulübü öğrencileri hazırladıkları Hacıvat-Karagöz gösterisini anasınıfı öğrencilerine sergilediler. Öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Yaşar Doğu İlkokulu 3-C Sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Necmiye KARAKULLUKCU ile birlikte düzenledikleri oyuncak kampanyasında topladıkları oyuncakları okulumuz anasınıfı öğrencilerine gönderidler. Öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

Türk polis teşkilatının 177. Yıldönümü ve polis haftasını kutlamak için Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz ile Asarcık İlçe emniyet müdürlüğüne ziyarette bulunduk.

Nis

Asarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, ögrencilerin daha fazla kitap okumalarına teşvik amacıyla düzenlenen projeye ogrencilerimiz yogun bir ilgi gösteriyor. Projenin duyurulmasından 2 gün sonra olusturduğumuz kitap okuma sandığına ilk kitap okuma kartını attık. Bu ilginin artarak devam etmesini bekliyoruz .

Mrt

İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 101. yıl dönümünü Okulumuzda Gerçekleştirlen Etkinlikle Kutladık..

Mrt

İlçemiz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu "Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnavası" 16.03.2022 tarihinde ilçemiz gençlik merkezinde gerçekleştirildi. Toplamda beş ayrı kategorinin olduğu turnuvada okulumuz dört kategoride yarışmış ve üç kategoride ilçe birincisi olmuştur. "Pentago" turnuvasında 1. olan İlyas Eren KOÇ'u, "Reverse" turnuvasında 1. olan Eren ARTIŞ'ı ve "Kulami" turnuvasında 1. olan Yusuf ARTIŞ'ı tebrik ediyor, İl müsabakalarında Asarcık'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini düşünüyor ve başarılar diliyoruz.

Ara

Asarcık Emirmusa Ortaokulu olarak ortak olduğumuz 'Yeşil ve Sürdürülebilir bir Çevre' isimli ka210 projemiz hibe almaya hak kazanmıştır. İspanya, İtalya ve Romanya'daki ortaklarımızla 2021-2023 yılları arasında sürdüreceğimiz projeyle çevre, iklim değişikliği ve  geri dönüşüm konularında çalışmalar yapmayı planlıyoruz.

Haz