Mrt

Emirmusa Ortaokulu 7/B sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmeni Bilgen Türe rehberliğinde  "KİTABIM YANIMDA" adlı e-twinning projesine ortak oldu.

Mrt

Emirmusa Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencileri 'YAŞADIĞIM ŞEHRİ TANIYORUM, TANITIYORUM' adlı e twinning projesi kapsamında İngilizce öğretmeni Bilgen Türe rehberliğinde okul e twinning panosunda Samsun'un tarihi ve doğal güzellikleriyle ilgili bir pano hazırladılar..

Mrt

Samsun Asarcık Emirmusa Ortaokulu öğrencileri 'Yaşadığım şehri tanıyorum,tanıtıyorum' adlı e twinning  projesine ortak oldu.İngilizce öğretmeni Bilgen Türe bu projenin amacının öğrencilerin yaşadıkları şehri tanıyıp projedeki diğer ortak okullardaki öğrencilere de tanıtmak olduğunu söyledi.'Böylelikle Emirmusa ortaokulu öğrencileri ortak okulların şehirlerini tanıma fırsatı bulacak ve öğrenciler arasında bilgi alışverişi sağlanacaktır ' dedi.

Mrt

Samsun Asarcık Emirmusa Ortaokulu öğrencileri 'Collect Moments' (Anı Biriktir) adlı e twinning projesine katıldı. İngilizce öğretmeni Bilgen Türe 'Öğrencilerimizin hayal güçlerini ve duygularını fotoğraf yoluyla anlatmasını istiyoruz. Bu projeyle İngilizce iletişim kurma becerilerini geliştireceğiz ' dedi.

´Samsun İçin Okuma Vakti´ 1 yaşında...

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri "Samsun İçin Okuma Vakti" kapsamında İlçe Tapu Müdürlüğünü ve Asarcık Anaokulunu ziyaret ederek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Ekm

Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından´´Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi´´ kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak aldı. Hijyen ve temizlik konusunda göstermiş oldukları katkılardan dolayı tüm öğretmenlere, öğrencilere ve personele teşekkür ederiz.

Ara

Asarcık Halil Binici Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda, Kişisel Gelişim Uzmanı Adem KARAFİLİK´in Sunumları ile Düzenlenen "Öğrenmede Aile Etkisi"  Seminerine Okulumuz Velileri Yoğun İlgi Gösterdi.

Kas

Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünü okulumuzda gerçekleştirdiğimiz tören ile kutladık.

Ekm

Okulumuzdaki iyileştirmelere bir yenisi daha eklendi ve okulumuz arka bahçesinde bulunan voleybol ve basketbol sahalarının zemini düzeltilip çizgi çalışması yapılarak yenilendi.

Ekm

Okulumuza hayırsever bir vatandaş tarafından bol miktarda kitap, defter, sözlük ve yazıcı bağışlandı. Defter ve Sözlükler Öğrencilere dağıtılırken, Kitaplar sınıf kitaplıklarını doldurdu.

Ekm

Okulumuzda Değerler Eğitiminin Eylül Ayı Konusu "Yardımlaşma"... Öğrencilerimiz İle Birlikte Okul Çevresi ve Köy Meydanında Temizlik Yaparak Öğrencilerimize Temizlik Bilincini ve Köy Halkı İle Yardımlaşma Değelerini kazandırmayı Gayeledik.

Ekm

Okulumuzda "Aşure Günü" Münasebetiyle Öğrencilerimize Aşure Dağıtıldı.

Ekm

2016-1017 Eğitim Öğretim Yılına Birçok Yenilik İle Başladık..

May

"Annem Babam Okulda" Projesi Kapsamında Yaptığımız Etkinlikleri ve Çalışmaları Sergilemek Amacıyla "Annem Babam Okulda" Kutlama Programı Düzenledik.