SAMSUN / ASARCIK - Emirmusa Ortaokulu

May

Ara

MEB ve TSE İşbirliğiyle hazırlanan "Eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzuna uygun bulunan okulumuz 'Okulum Temiz Belgesi' almıştır.

Şbt

11 Şubat 2020 "Güvenli İnternet Günü" kapsamında öğrencilerimiz okul panosu hazırladı. Öğrencilere "Güvenli İnternet" hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Ock

Emirmusa Ortaokulu eGüvenlik politası gereği okulumuzda  öğrencilerin, öğretmenlerin  ve velilerin izinsiz fotoğraf çekemeyeceği okul yönetimi tarafından bir gereklilik haline getirilmiştir ve 'İzinsiz fotoğraf çekilemez' levhası okul girişine asılmıştır.Aynı zamanda okulda öğrencileirn cep telefonu kullanmaması, telefon getiren öğrencilerin telefonlarının okul idaresi tarafından alınıp çıkış saatine kadar korunması kararlaştırılmıştır ve 'Okulda cep telefonu kullanılamaz' levhası hazırlanıp okul girişine asılmıştır.

Ock

Okulumuz European School Net desteğinde, güvenli internet kullanımında farkındalık oluşturan esafety label "e-güvenlik etiketi" aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket okullara ulus ötesi platformlarda öncelik ve prestij katmaktadır.

May

Dünyada kabul gören ve bu yıl 23 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Okul Dışarıda Günü, çocukları açık havada oyun oynamaya özendirmeyi amaçlamaktadır.

Nis

Bu projeyle ortaokul seviyesindeki İngilizce dersleriyle içiçe geçmiş bir e dergi oluşturulacak.Öğrencilerin çalışmalarıyla aktif olarak katılacakları bu dergi reading, speaking,listening ve writing gibi temel dil becerilerini kapsayacak.

Mrt

Okulumuz 7/B sınıfı öğrencileri İngilizce öğretmeni Bilgen TÜRE rehberliğinde dahil oldukları "KİTABIM YANIMDA" adlı eTwinning projesi kapsamında her ay farklı bir mekanda kitap okuma deneyimi yaşıyor.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü" Kapsamında Okulumuzda Çeşitli Etkinlilkler Gerçekleştirildi..

Mrt

İstiklâl Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabulünün 98. yıl dönümünü Okulumuzda Gerçekleştirlen Etkinlikle Kutladık..

Mrt

Emirmusa Ortaokulu öğrencileri 'Yaşadığım Şehri Tanıyorum Tanıtıyorum' e twinning projesi kapsamında Word art Web 2 aracını kullanarak Samsun ve Asarcık ile ilgili kelime etkinliği yaptılar.