Nis

Mustafa Kemal Atatürk'ün geniş  vizyonunun, Türk ve dünya çocuklarına karşı  beslediği sevginin, inancın göstergesi mahiyetinde olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünya üzerinde çocuklara armağan edilmiş tek çocuk bayramıdır. Onun  nazarında, bugünün çocukları, ecdadın yadigarı aziz vatan toprağını, istikbalde yüceltecek  yegâne kuvvettir. Bu duygu ve düşüncelerle başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm İstiklal Harbi kahramanlarını ve  kurucu meclisimizin kıymetli millet vekillerini, rahmet, minnet ve şükranla anıyor; yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıl dönümünde, bu büyük zaferi milletimize armağan eden, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanları, aziz  şehitlerimizi,  rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurulu toplantımız 5 Şubat Pazartesi günü yapılmıştır.

Ara

Enerji verimliliği ile ilgili kamu spotları için tıklayınız.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında, "Anahtar Kelimerle Hikaye Yazma" yarışması düzenlenecektir. Yarışmaya son başvuru tarihi 29 Aralık Cuma günüdür. Yarışmaya tüm ortaokul öğrencilerimiz katılabilir. Yarışma Şartnamesi için tıklayınız.

Kas

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü Ebediyete İntikalinin 85. Yılında Saygı ve Özlem ile Anıyoruz..

Ekm

29 Ekim 1923'te Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından ilan edilen Cumhuriyetimizin 100. Yılında, öğrencilerimize Cumhuriyet ruhunu yaşatmak için bir takım etkinlikler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Ekm

8.si düzenlenen Karadeniz Kitap Fuarını ziyaret eden okulumuz öğrencileri TÜYAP’ın tertiplediği kitap fuarında kendilerini hayal dünyasını genişleten aynı zamanda düşüncelerini geliştiren kitaplarla buluşturdular..

Haz

Okulumuzda düzenlenen “Mezuniyet Töreni ve Resim Sergisi” İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÖZDİL ve İlçe Jandarma Komutanımız Sn. Adem GÜL'ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Mezun olan tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

İlimizde düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Finalinde yarışan daha önce de Asarcık İlçe birinciliği olan öğrencimiz İlyas KOÇ, birinci ile aynı puanı alarak İl 2.si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler İle Kutlandı

Nis

Okulumuz öğrencileri Samsunspor-Keçiörengücü maçında tribünde Samsunspor’un şampiyonluk sevincini yaşadılar. Öğrencilerimizin bu güzel atmosferde böyle güzel bir coşku yaşamalarına vesile olan okul müdürümüze ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Kütüphanecilik haftası münasebetiyle okulumuz öğrencileri Asarcık İlçe Kütüphanesini ziyaret etmiştir. Kütüphaneye üye olan öğrencilerimiz, kütüphane kuralları hakkında bilgilendirilmiştir